NOËL CHEZ BELLE

Vi ser så mycket framemot vår andra jul på Belle!

På kvällen erbjuder vi en julinspirerad avsmakningsresa, som finns presenterad nedan,
tillsammans med vår à la carte.

Vi kommer under julen, från och med den 2 december öppna upp för lunch även under vardagarna exklusivt för sällskap på minst 20 personer.
Vi erbjuder då en trerätters julinspirerad lunch, som presenteras nedan.

Vill ni sitta mer avskilt? Boka vårt Chambre Séparée, upp till 22 personer.
För förfrågningar över 10 personer, maila oss till info@belleepoque.se.

Annars varmt välkomna att boka via bokningsknappen!

Julinspirerad avsmakningsmeny

~ MENU DÉGUSTATION DE NOËL ~

 Étagère 
Första fyra rätterna serveras på elegant Étagère

Saint-Jacques gratinées au Pernod
Gratinerade pilgrimsmusslor – Pernod

Huître – beurre blanc à la truffe
Ostron – tryffeldoftande beurre blanc

Petit chou farci à l’œuf d’ablette et fromage frais
Petit chou – löjrom – färskost

Foie gras de canard au torchon – châtaignes et figues rôties
Anklever ”au torchon” – kastanjer – fikon

~

Queue de langouste façon Thermidor
Languster i klassisk Thermidorsås

~

 Cailles farcies – sauce grand veneur –
purée de potiron
Fylld vaktel – grand veneur-sås – pumpapuré

~

Glace au four aux mûres arctiques – flambée à l’Armagnac
Hjortronglass au four – flamberad med Armagnac

895:-

Matavvikelser måste meddelas senast 48 timmar innan besöket för att vi ska kunna garantera en full servering.

Julinspirerad trerätters lunch

~ DÉJEUNER DE NOËL ~

Vol-au-vent de ris de veau au madère 

Kalvbräss vol-au-vent i madeirasås

~

Aiguillette de magret de canard à l’orange – endive braisée – amandine à la truffe
Ankbröst – apelsinsås – bräserad endive tryffelamandin

~

Hjortron glace au four – flambé à l’armagnac
Hjortronglass au four – flamberad med Armagnac

595:-

Matavvikelser måste meddelas senast 48 timmar innan besöket för att vi ska kunna garantera en full servering.

Vegetarisk julinspirerad trerätters lunch

~ VÉGÉTARIEN DÉJEUNER DE NOËL ~

Crème de topinambour – croquette de champignons des bois
Krämig jordärtskockssoppa – svampkroketter

~

Cassoulet aux légumes d’hiver – betterave – poireaux – noix confites – granité au fromage de chèvre
Cassoulet på vintergrönsaker – rödbeta – purjolök – kanderade valnötter – getostgranité

~

Hjortron glace au four – flambé à l’armagnac
Hjortronglass au four – flamberad med Armagnac

595:-